Svaki čovek oseća potrebu za harmonijom – uravnoteženim životom, punim i slobodnim emocijama, jasnim mislima. No današnjica je užurbanija i površnija nego što bi čovek želeo, pa nam stvara psihičke i fizičke probleme. Nedostatak kretanja, stres, poremećaji spavanja, depresija – problemi su tako veliki da je Svetska zdravstvena organizacija predvidela da će u narednim godinama depresija postati vodeći svetski zdravstveni problem. Trenutne procene kažu da preko 300 miliona ljudi na svetu pati od nekog oblika depresije. Joga je, između ostalog, jedan od najboljih načina da se izborimo sa tim i sličnim problemima.

Iako se većina časova joge koncipira većinski na fizičkim vežbama i položajima tela (asana), i delom na vežbama disanja (pranajama), to je samo vrh ledenog brega. Za pravog tragaoca koji stermi ka razumevanju sebe, a samim tim i celokupnog univerzuma, joga nudi veliku lepezu alata koji mu olakšavaju životni put.

Kada je želja za kvalitetnijim i smislenijim životom veća, prava vrata se otvaraju. Naši instruktori su uvek voljni da pomognu svakomo pojednicu koji poželi da praksom joge oplemeni svoj život.